1:a Februari

En månad har passerat och året har startat på riktigt. Har du startat på riktigt för året eller ligger du fortfarande i startgroparna.

Väntar du tills på måndag?


Hur många måndagar har passerat som du har tänk så egentligen, har du räknat på det?

NU!!!

Det är det som gäller, för igår var det försent och imorgon är nästan här. Det är NU du ska komma igång och ta tag i det du har sagt att du ska göra. Och kan du inte utföra din plan pga någon anledning som dåligt med snö, det är för mörkt eller något som faktiskt hindrar dig. Se då till att skriv ner din plan och mål, sätt upp det på kylskåpet så du kan se det och läsa det varje dag, varje vecka och när du väl har dina förutsättningar kan du checka av att planen är igång.

Gör det inte så svårt, ta ett steg i taget, börja inte spring i full fart från början. Du har 11 månader på dig innan året är slut men sätt inte igång när det är dag för slutspurten. Du kommer få kämpa så mycket hårdare än om du fördelar ut det på hela den tid som är kvar. Det är det du faktiskt gör hela tiden som räknas, inte bara de där gångerna då har dålig samvete för att du inte har gjort det och gör det.

Se till att få in det i din vardag, du har tid, du ska bara prioritera om den lite.

Är du med? För då kör vi…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *